Najgori prekidi svih vremena

 Najgori prekidi svih vremena

Mnogi bi rekli kako slavni pjevači, glumci, plesači, starlete, zvijezde reality showa, redatelji i mnogi drugi poznati ljudi imaju sve što čovjek može poželjeti, ali to baš i nije točno. Da, njih prepoznaju na ulici, imaju puno novaca, imaju više kuća, posjeduju brojne skupe aute i jahte. Mogu kupiti sve što požele, ali jesu li oni stvarno sretni. Jesu oni koji imaju obitelji i uspijevaju odvojiti poslovni i privatni život. No, neki nisu te sreće.

Katie Holmes i Tom Cruise – bili su jedni od najpoznatijih slavnih parova koji su tragično završili. Katie je odlučila ostaviti Toma kako bi zaštitila kćer Suri od scijentologije.

Kristen Stewart i Robert Pattinson – mladi par koji se upoznao na setu filma Sumrak. Neko vrijeme su demantirali svoju vezu dok je napokon nisu obznanili i time oduševili svoje obožavatelje jer su i u samom filmu par. Međutim, Kristen nije bila vjerna te je Robert prekinuo vezu te se iselio iz zajedničko stana.

Jennifer Aniston i Brad Pitt – bivši bračni par o kojem se i nakon deset godina intenzivno govori. Brad je bio pomalo nevjeran te je prekrasna Jennifer odlučila okončati brak.

Johnny Depp i Vanessa Paradis – bili su u vezi dugoj 14 godina, a u tom periodu su dobili dvoje djece, kćer i sina. Njihova veza je zaista dugo trajala, što je u svijetu filma rijetko. Njihov prekid nije bio od tolike važnosti jer nisu bili vjenčani te su mirno prekinuli i krenuli svojim putem.

Chris Brown i Rihanna – njihovog se prekida svi sjećaju. Mnogi će reći kako je mlada pjevačica upravo nakon te veze krenula krivim putem. Naime, nju je Chris Brown 2009. godine pretukao. On je za to kažnjen na brojne načine, ali mu je Rihanna odlučila oprostiti i danas su u dobrim odnosima. Tko bi rekao.

Doug Hutchison i Courtney Stodden – ovo je jedan od najkontroverznijih brakova ikada. Kada su se vjenčali, ona je imala 16 godina, a on 51. Par je nakon tri godine prekinuo. Od tog braka se ništa drugo niti nije moglo očekivati.

Orlanod Bloom i Miranda Kerr – poznati par koji su svi obožavali završio je razvodom nakon tri godine braka. U tom razdoblju dobili su sina.