Na koji način će vas muškarac poslušati?

 Na koji način će vas muškarac poslušati?

Bez komunikacije nema zdrave i normalne veze. Ona je najvažnija u odnosu između muškarca i žene. Svima je poznato kako dva spola ne funkcioniraju jednako i da komuniciraju na različite načine te se na kraju posvađaju iako zapravo nitko nije kriv. Ako želite da vas muškarac čuje tada morate znati kako mu neke stvari reći, prilagodite se.

Za početak, odaberite pravo vrijeme za razgovor. Pustite ga na miru dok gleda utakmicu, film ili bilo koju drugu aktivnost koju voli. Imajte obzira prema njemu. Ako problem stvarno želite riješiti tada odaberite doba kada je slobodan i u potpunosti spreman poslušati sve što mu želite reći. Budite nježni i smireni, nemojte ga odmah krenuti napadati jer ga to vrijeđa i na taj način mu pokazujete kako ga ne poštujete. Tako sigurno nećete dobiti što želite. Budite otvoreni i nemojte stalno kukati i plakati. Kontrolirajte svoje emocije i jasno i glasno mu objasnite u čemu je problem. Isto tako, manipulacija nije dobra taktika. Oni nisu glupi i ubrzo će shvatiti što radite. Biste li voljeli da on to napravi i vama? Naučite komunicirati s njim, budite iskreni i poslušajte njegovu stranu baš kao što je i on vas poslušao.

Nemojte si komplicirati vezu glupostima. Temelj veze je povjerenje, sigurnost, komunikacija. Bez toga će svaka veza propasti. Budite hrabri i ne bojte se. Važno je reći svoje mišljenje jer će vas to inače mučiti i postati ćete mrzovoljni, a on će to primijetiti i samo će se udaljiti od vas.