Na kojem prstu nosite prsten?

 Na kojem prstu nosite prsten?

Upoznajte sami sebe, ali i ljude oko vas uz pomoć prstena i prsta. Na kojem prstu nosite prsten može jako puno toga otkrivi o vama te ljudima oko vas. Počnimo od početka.

Palac – energična i otvorena osoba koja zna uživati u životu te iskoristi svaki trenutak. Uglavnom su to moderne osobe koje prate trendove te su uvijek u centru pažnje.

Kažiprst – na prvi pogled, osobe su hladne i bezosjećajne, ali ispod svega toga se krije nježan karakter te vrlo samouvjerena osoba puna odgovornosti.

Srednji prst – sebične osobe koje jednostavno ne žele odrasti. Iskreni su i brižni, ali svojim djetinjastim ponašanjem izluđuju sve oko sebe.

Prstenjak – na tom se prstenu nosi vjenčani prsten, ali mnogi će nositi i običan.Te osobe su osjećajne i jako romantične. Vjeruju u ljubav do kraja života.

Mali prst – te osobe su u svemu perfekcionisti te vole puno raditi, ponekad i previše.

Postoje ljudi koji nose više prstena na više prstiju i to znači kako nemaju puno samopouzdanja te na taj način pokušavaju sakriti svoju nesigurnost. Oni koji uopće ne nose prstenje iskreni su, pametni i marljivi te ne vole konflikte i svađe.