Muško dokazivanje

 Muško dokazivanje

Muškarci imaju dobar popis stvari za koje misle kako su muževni. Možda tako ne vide žene, ali njima je to prava muška stvar. Teško je njima objasniti stoga ih treba prihvatiti takve kakvi jesu. Auti su definitivno na prvom mjestu. Brzi i sportski auti njihov su san, a smatraju kako će sve žene pasti na to. Kada vide takav auto ponašaju se poput žena u dućanu s cipelama. Novi trend je i brada koju su odlučili pustiti. Što gušća i jača, to su oni veći muškarci. Neka i dalje tako misle. Međutim, oni smatraju i da je oružje prava muška stvar. Bilo da ga imaju, da li gledaju neki film. Što više oružja tim bolje. Jednako se pale i na eksplozije.

Životinje! Psi zapravo. Da mogu vjerojatno bi htjeli vukove ili lavove, ali kako je njih ilegalno držati vjerojatno će odabrati najvećeg psa koji postoji. Pravi muškarci su i oni koji igraju nogomet i što se toga tiče nemamo više što dodati. Radije se prebacimo na neki fizički posao. Sasvim je logično da će se htjeti dokazati, pogotovo ako ljepša polovica gleda.

Ne biste vjerovali, ali muškarcima je i meso dokaz muževnosti. Uz to dolazi gemišt, piva te viski. Jedina muška pića koja će konzumirati. Ispijanje alkohola u što kraćem vremenu sigurno će obožavati jer je njima dokazivanje u tim glupostima na vrhu liste. Plazme, sportski rekviziti, cigare. To su muške riječi. Na kraju ćemo spomenuti putovanje bez uputa. Sasvim je siguran u sebe i zna se snaći na cesti na kojoj nikada nije bio. GPS za njega ne postoji.