Muške lokacije

 Muške lokacije

U potrazi se za muškarcem, ali gdje god dođete nikoga ne upoznate. Svi su ili zauzeti ili traže jednu stvar. Teško je tako naći srodnu dušu. Možda vam ova mjesta omoguće lakšu potragu. Morate znati koje lokacije privlače muškarce.

Barovi tijekom utakmica dobra su ideja jer svi vole gledati nogomet, rukomet ili vaterpolo u društvu prijatelja i pive. Pratite utakmicu negdje i pred sam kraj dođite u kafić. Sigurno vas neće promatrati tijekom utakmice, ali kasnije će poželjeti porazgovarati sa vama.

Dobra ideja je i kafić pokraj velike tvrtke gdje uglavnom rade muškarci. Banka ili neka druga financijska institucija puna je zgodnih muškaraca u uniformama, a tijekom pauze uvijek odu na kratku kavu.

Pratite rasprodaje u muškim prodavaonicama. Zaluđeni su tehnologijom, a i vi si nešto možete kupiti. Čak možete i zamoliti jednoga da vas savjetuje. Tako ćete započeti razgovor, a možda završite na nekoj kavi.

Teretana je puna muškaraca, pogotovo navečer poslije šest sati. Posjetite par puta kako biste vidjeli njihove navike, termine, tko je zauzet, a tko slobodan. Istražite svoj teren.