Muškarci žele ozbiljnu vezu

 Muškarci žele ozbiljnu vezu

Možda ste mislili kako su žene te koje uvijek žele ozbiljno sa muškarcima, ali zapravo je obrnuto i to s razlogom. Oni žele osjetiti stabilnsot. Ovako, kada su sami, dosadno im je, nemaju koga nazvati tek toliko da pitaju što se radi. Možda će si naći zabavu za jednu subotu navečer, ali ostale dane će biti sam i upravo zato traži jednu ženu sa kojom će imati ozbiljnu vezu i koju će moći izvoditi van, voditi ju u kino, jednostavno otići na piće gdje se neće morati dokazivati nikome.

Oni žele imati nekoga kraj sebe kada nastanu problemi. Tada samo žele vašu podršku, zagrljaj i barem jednu riječ utjehe. Oni jesu jači spol, ali ponekad se mogu i oni emocionalno srušiti i tada nastupate vi. Zna kako ćete mu uvijek pomoći, a upravo to je on spreman napraviti i vama. Uvijek ćete biti tu jedno za drugo i oni to obožavaju.

Iako vam to možda neće direktno reći, ali oni se vole maziti. Možda ne svi, ali velika većina želi, a za to je potrebna određena razina emocija i bliskosti koju će teško ostvariti sa nekom usputnom ženom. Te žene trebaju impresionirati i truditi se osvojiti ih i to im je dosta naporno dok u vezi mogu biti svoji. Uvijek će imati jednu posebnu osobu uza se i to se njima zaista sviđa. Rijetko koji muškarac će htjeti otvorenu vezu. Većina ipak želi jednu djevojku sa kojom će dijeliti sve.