Muškarci, zapamtite ovo kada uđete u brak

 Muškarci, zapamtite ovo kada uđete u brak

Pogledajte malo kada šećete parkom i vidjet ćete kako se brojni stariji parovi još uvijek drže za ruke. Ti stariji muškarci i nakon toliko godina braka i dalje znaju pokazati svojoj ženi koliko ju vole. Ne znači odmah da vi ne volite svoju, ali od kada ste ušli u brak zaboravili ste joj to pokazivati.

Držanje za ruku ili bilo kakav drugi dori uzrokuje ispuštanje hormona sreće te time se žena osjeća zadovoljnom i sigurnom. Kada hodate ulicom i ne držite svoju djecu za ruke tada bez ikakvog razmišljanja trebate primiti svoju suprugu za ruku, a možete ju i zagrliti ili jednostavno samo hodati pored nje. Nemojte ni u kojem trenutku biti ispred nje da ona mora trčati za vama poput kakvog malog psića. To je jedna od vaših najgorih navika.

Kada uđete u brak totalno zaboravite i da se trebate i u vlastitoj kući ponašati pristojno, a to znači da sami bacate svoje prljavo rublje u koš za pranje, a ne da supruga mora skupljati. Upravo to uzrokuje i česte svađe među supružnicima jer žena čisti i pere kada dođe s posla, a vi se samo bacite na kauč.

I na kraju, klasični potezi kojima ćete uvijek osvojiti svoju suprugu. Otvaranje vrata restorana, auta ili kafića je uvijek pravi kavalirski potez. Sve žene će se složiti kako je to jedna od najljepših gesti ikada.