Muškarci, olakšajte curama život

 Muškarci, olakšajte curama život

Kako žene otežavaju muškarcima život tako i oni njima znaju napakostiti svojim tajnama. Bio bi super kada biste mu mogli pročitati misli, ali to nije moguće. Postoji puno razloga zašto se tako ponašaju i vjerojatno vam to neće reći oni sami, ali brojni drugi su se izjasnili i rekli svoje razloge.

Logično je kako muškarci ne znaju što žene žele i često zbog toga nastanu svađe. Kako vi želite da oni vama olakšaju trebali biste i vi njima. Recite iskreno što želite jer i sami znate kako čitanje misli nije moguće. Oni ne znaju što vi želite i neće vam želju moći ispuniti ukoliko im direktno to ne kažete.

Kada ga pitate što misli o vašim frendicama neće znati odgovoriti na to jer se vama zapravo ni jedan odgovor neće svidjeti. Ako se druži s njima očito je da mu se sviđaju, ali na prijateljski način. Da, zgodne su mu, ali to je sve. One ga ne zanimaju jer inače ne bi bio s vama.

Oni se ispričavaju za svaki sitnicu samo kako bi izbjegli nepotrebnu svađu jer se žene zaista mogu naljutiti na svakakve gluposti. Ako mislite da je nešto krivo napravio onda mu recite jer on ni sam ne zna što je učinio.