Muškarci – koje treba izbjegavati?

 Muškarci - koje treba izbjegavati?

Tipovi frajera koje treba zaobilaziti u širokome luku. Prepoznajte tako da odete malo ispod površine. Na prvu se doimaju savršeni, ali daleko su oni od savršenstva.

Tipičan frajer za izbjegavanje je mamin sin. U pozadini svega onoga što ovaj tip predstavlja je njegova mama. Na prvu djeluje kao normalan, zgodan tip sa stavom, a ustvari je osoba koja se čvrsto drži mame i postupa u dogovoru s njome. Morate zavesti mamu umjesto sina. Drugi po redu frajera za izbjegavanje je poduzetan tip. Poduzetan frajer je tip koji djeluje, a malo priča. On je poduzetan, energičan, uspješan na svim poljima, ali istodobno i opasan igrač kojemu je poraz nepoznata stvar. Naučen je dobivati sve što si zamisli ne birajući način. Radoholičari se isto nalaze na ljestvici frajera za izbjegavanje. Sve mu se vrti oko posla, novca, moći. Uvijek ćete mu biti samo sporedna stvar u životu. Ovisnik o adrenalinu živi 100 na sat, uporan, neumoran ne staje. Teško je pratiti njegov tempo, gotovo i nemoguće.

Život je dovoljno kompliciran. Zašto si dodatno otežavati situaciju birajući vezu s tipovima kojima niste na prvom mjestu.