Muke prvog spoja

 Muke prvog spoja

Svima je poznata nervoza prije prvog spoja, toliko toga vas muči da ni sami ne znate od kuda krenuti. Kašnjenje, manjak tema za razgovor, neugodne situacije. to su oduvijek bili problemi koji izazivaju nervozu.

Kako biste mogli uživati trebate što manje očekivati i razmišljati o tome. Prvi spoj treba biti kratak i jednostavan, ali i zabavan. Morate ga oboje pamtiti kako biste imali želju vidjeti se opet.

Uvijek dođite na vrijeme jer kašnjenjem iskazujete nepoštovanje. Kako biste izbjegli neugodnu tišinu, unaprijed smislite pitanja i teme o kojima biste mogli razgovarati.

Prvi dojam je važan stoga morate biti interesantni i zabavni. Zaboravite na sramežljivost i za prvi spoj se maksimalno dotjerajte. Tako ćete se osjećati bolje u svojoj koži i vaše samopouzdanje će biti na vrhu. Teme neka budu zajedničke, nemojte pričati previše o sebi i vrlo pažljivo slušajte drugu stranu.

Izbjegavajte temu bivšeg. Zaboravite na mobitel jer partner zaslužuje svu vašu pažnju, stavite ga na vibraciju. Komplimenti su dobrodošli no pripazite da ne pretjerujte jer ćete onda zvučati neiskreno. Nemojte na temelju jednog detalja odmah stvoriti mišljenje. Pustite da vrijeme uradi svoje.

Muškarci, budite đentlmeni. Otvorite joj vrata, pustite ju prvi, to je ono što će svaku osvojiti. Budite ljubazni i pristojni prema drugim osobama. Račun od prvog spoja pripada muškoj strani osim ako žena ne inzistira na podijeli troška. Zaboravite na seks, nije mu mjesto na prvom spoju. Dolazi u obzir samo ako ga oba partnera izuzetno žele.

Najbolji savjet za prvi spoj je taj da se opustite i uživajte u večeri. Možda je to upravo uvod u nešto više i iskoristite to na najbolji mogući način.