Može li se slomljeno srce izliječiti?

 Može li se slomljeno srce izliječiti?

Slomljeno srce je grozan osjećaj kojeg se teško riješiti. Prekid veze vam je teško pao jer ste još uvijek vezani za tu osobu i prema njoj gajite posebne osjećaje i imate prekrasne uspomene. Kako samo odjednom prekinuti i zaboraviti sve to. Da, teško je. ali je i moguće. Ta osoba je krenula dalje stoga ćete se morati pribrati i odabrati svoj novi put bez te osobe.

Razvod ili prekid veze teško je preboljeti kada vas sve podsjeća na tu osobu, ali morate sami sebi priznati da je to gotovo i nema povratka. Vezu i uspomene ostavite u prošlosti, jer upravo tamo joj je i mjesto. Vratite se u stvarnost i suočite s njom. Nemojte tratiti vrijeme na osobu koaj više nije tu i nikada se neće vratiti. Budite pozitivni, nije smak svijeta. Pronaći ćete novu ljubav koja će vam pokazati puno više.

Loša veza uvijek završi prekidom i vi to znate. Bez obzira koliko je bilo lijepih trenutaka, budućnost vam se nije smiješila i to morate prihvatiti kad tad. Ne bojte se, budite smireni i opustite se. Govorite si svaki dan kako će biti bolje i kako možete nastaviti živjeti, a sve ostalo će doći samo od sebe. Niste prvi, a bome ni zadnji kojima se to dogodilo. Utjehu uvijek možete pronaći u prijateljima i obitelji koja će vam pomoći i lakše ćete prihvatiti gubitak.