Mane oženjenih frajera

Mane oženjenih frajera

Zabranjeno voće je najslađe voće. Slobodne žene često znaju reći svi su dobri muškarci zauzeti, a činjenica da nisu u ponudi čini ih još zanimljivijima. Razlog se krije u tome što je oženjeni frajer “zabranjeno voće“, ali i isprobano. Više vrijedi u našim očima jer ga je neka već uhvatila.

Veza sa oženjenom osobom nije nimalo laka. Ljubavnica mora prihvatiti da oženjen muškarac koliko god nezadovoljan bio, već je se obećao nekome i ima neku vrstu obaveze prema toj osobi. Ljubavnica je uvijek na drugom mjestu. Nemogućnost zajedničkog provođenja vremena, dijeljenja uspjeha, padova, vikendi u samoći sve su to mane takvog odnosa. Ljubavnice su najčešće i predmet ogovaranja, tračanja. One su te koje se optužuje za miješanje u nečiji brak, tuđu nesreću, a na kraju i za raspad braka. Vremenom rastu očekivanja zaljubljenima, početna strast i uzbuđenje pretvara se u razočarenje, izvor frustracije. Ljubavnici se moraju skrivati, čari blijede ako ste primorani većinu vremena paziti jer vas tko vidio. Ljubavnički odnos podrazumijeva laži, ako duže traje izaziva sve više nemira. Laže se svima ljubavnici, obitelji, prijateljima, a i sami sebi. Tražimo način da opravdamo ono što činimo odnosno utišamo svoju grižnju savjest. Brak je ipak nešto sveto što se ne bi trebalo dirati, dolazimo do razmišljanja kakve će biti posljedice biti ako budemo otkriveni. Ljubavnica je svom partneru uvijek na posljednjem mjestu, iza njegove obitelji koju čini i njegova žena. Dobiva samo mrvice njegova vremena, protekom vremena ljubavnice žele i zajednička jutra, poruke, blagdane koje će provesti zajedno. To postaje sve veći izvor frustracija, ljubavnica se osjeća zakinuto. Odnos ljubavnika se zasniva na laganju i postavlja se pitanje međusobnog povjerenja. Znači li mu nešto ova veza, spava li još sa svojom ženom, hoće li se razvesti samo su neka od pitanja oko kojih se povjerenje raspada. U međuvremenu život prolazi i ljubavnice žele svoju obitelj i nekoga kome će one biti žene.

Većina oženjenih muškaraca se nikada ne razvede zbog ljubavnice. Ne očekujte ispunjenje nikakvih obećanja oženjenog čovjeka. Vezu s oženjenim prekinite što prije. Većina ljubavnica ostaje samo ljubavnica. Zabraniti vam tu vezu nitko ne može, ali ulogu žene ili ljubavnice birate sami.