Loše navike tijekom spoja

 Loše navike tijekom spoja

Nitko nije savršen i ničemu pa tako ni u vezi. Svatko od vas ima neke loše navike koje nesvjesno čini i poneka one daju krivu poruku. Ovih se navika trebate riješiti:

Tipkanje po mobitelu – dok ste na spoju, mobitel spremite u torbu i nemojte ga vaditi ukoliko vam stvarno ne bude potreban. Obavijest sa fejsa ili instagrama možete pogledati kasnije, baš kao i bezveznu poruku frendice. Konstantnim gledanjem na sat pomislit će kako želite otići što prije.

Gledanje drugih osoba – zamislite kako se on osjeća kada vi non stop zujite u druge osobe. Misliti će kako nije zabavan niti interesantan, a tada definitivno nemojte očekivati drugi spoj.

Brzanje – dečki ne vole sve otkrivati o sebi, a tako ne žele ni da vi previše pričate o sebi. Ne možete odmah znati kakav je on tip dečka stoga igrajte sigurno i pričajte o općenitim temama

Neuzvraćene poruke i pozivi – ukoliko ne volite igrice tada ih nemojte niti vi igrati. On neće dugo pokušavati, ako mu ne odgovorite nakon dva poziva on će to shvatiti kao zbogom.

Prerani odlazak – ukoliko hitno morate nekamo otići tada mu dajte dobro objašnjenje jer će misliti kako više niste mogli izdržati s njim. Shvatit će ako je nešto hitno i sigurno će vas nazvati.

Plaćanje računa – svi dečki uvijek kažu da će oni platiti, to je u redu, ali ponudite se barem da želite dati pola kako ne bi ispali oholi.