Ljubavnica je uvijek problem

 Ljubavnica je uvijek problem

Dugo ste u braku i imate djecu, ali ste saznali gorku istinu. Vaš suprug vas vara. Stalno je zauzet, kasno dolazi kući, počeo se udaljavati od vas, ali i od djece. Zbunjeni ste i povrijeđeni te ne znate što učiniti. Vi ga i dalje volite i želite sačuvati braki supruga, ali ne znate od kuda krenuti.

Ljubavnice su krive za brojne raspade braka i vjerojatno ćete ju mrziti najviše na svijetu, ali sjetite se da za prevaru ipak trebaju dvije osobe. Vaš suprug je svojevoljbo pristao na to, a njoj nije bilo važno je li on oženjen ili slobodan. Za početak, sjednite s njim i započnite razgovor. Ukoliko on za to nije zainteresiran, nemojte još više pogoršavati situaciju vikanjem.

On već nekoliko mjeseci nije samo vaš i teško ćete ga vratiti sebi, ali imajte na umu da ga ne možete zaključati u podrum i držati samo za sebe. On je i dalje osoba koja ima slobodu. Ako želite vratiti svoga supruga tada ga krenite ponovno osvajati i vratiti staro povjerenje u njega. Vi svog supruga poznajete već puno godina i upravo to vam je velika prednost od druge žene koja ja je tek počela upoznavati. Nemojte misliti samo na sebe već i svoju djecu. Vašem suprugu je vjerojatno dosadila svakodnevica, isti način života već deset godina, vas dvoje ste se udaljili te je on potražio sreću u drugoj. Morate mu pokazati kako ga i dalje volite i kako ste spremni na sve da ga zadržite.