Ljubavne SMS poruke – pošalji već danas

 Ljubavne SMS poruke - pošalji već danas

U današnje vrijeme ovakav tip poruka je jedan od najpopularnijih. Također, ponekad je nekome lakše priznati što osjećamo preko poruke nego mu to reći. Nađite svoju poruku kako biste izrazili svoje osjećaje simpatiji, dečku, curi, te se odvažite i pošaljite koju SMS poruku kako biste im uljepšali dan.

Ako pitaš da li ću te ikada povrijediti, odgovor je NIKAD. Ako pitaš hoću li te voljeti, odgovor je ZAUVIJEK.

Da bih živjela, treba mi srce. Da bih imala srce, treba mi sreća. A da bih imala sreću, trebaš mi samo ti.

Sedam slova, dvije riječi, jedno značenje… VOLIM TE.

Mislila sam na tebe danas, ali to nije ništa novo. Mislila sam na tebe i prekjučer i još danima prije toga. Mislit ću sigurno i sutra na tebe jer si mi samo ti u mislima.

Ako postoji sjaj on je u tvojim očima, ako postoji radost to je susret sa tobom, ako postoji tuga to je život bez tebe, ako je itko voljen to si ti.

Ako voljeti znači živjeti, onda voljeti tebe znači živjeti vječno.

Bez tebe je sve ništa, a sa tobom je ništa sve.

Ako odem u nebo prije tebe, na svaku zvijezdu ću napisati tvoje ime, tako će svi anđeli znati koliko mi značiš.

Lutam i pitam, tražim i molim jer sad samo tebe volim. Volim, voljet ću te jer srce tako želi još onoga dana kad smo se sreli.

Neke od ovih ljubavnih poruka možete već ovoga trena poslati, razveseliti voljenu osobu, te dati nekome do znanja kakve osjećaje krijete u sebi. Nemojte se sramiti jer ljubavi se ne treba sramiti. Uzmite stvari u svoje ruke, točnije, mobitel i krenite u akciju.