Ljubavne poruke za pomirenje – borite se za ljubav

 Ljubavne poruke za pomirenje - borite se za ljubav

Ako ste nedavno prekinuli vezu, a ljubav je u vama ostala prema toj osobi, možda neke stvri nisu izgubljene. Probajte nekom romantičnom porukom, lijepim riječima dati toj osobi do znanja da za vas to nije kraj, te da u vama još uvijek postoji ljubav i da ste se spremni za nju boriti.

Biti bez tebe je najteža stvar kroz koju sam morao proći u svom životu. Želio bih da ponovo budemo oni stari jer znam u srcu da smo jedno za drugo.

Još uvijek si u mojim mislima i u mom srcu.

Iako se više ne viđamo i nismo zajedno moja ljubav prema tebi ne poznaje izreku daleko od očiju, daleko od srca.

Proklinjem sebe, proklinjem dan kad sam ti rekla da dalje moraš ići sam. I opet na kraju molim te vrati se jer ja još uvijek ludo Volim te.

Vrati se jer čekam te. zagrli me jer trebam te. Noći su moje duge i hladne, srce je moje jadno i samo jer bez tebe ja umirem samo.

Kad legnem da spavam uvijek tebe dragi sanjam. Umjesto da te žarko ljubim, ja se prenem i probudim. Tad uzimam list papira i srce počne da dirigira, i olovka plave boje, da ti pišem jade moje, to me boli, jer ja samo tebe volim.

Kad sklopim oči i vidim te, srce se stegne, jer još uvijek ja želim te. Pogriješila sam znam i sad te molim za oproštaj.

Klizila je niz obraz i na usni stala, bila je tako vrela i tako mala. U njoj se tuga sastala, i njoj se prosule boli. Ta suza je znala da te srce još voli.

Još uvijek gledam zvijezde u noći, još pamtim odsjaj oka tvog, još uvijek ti si dio mojih snova, još uvijek ti si želja srca mog.

Noćas lažem sebe, dobro mi je i bez tebe, ali srce tajnu krije, nikad gore bilo nije. Noćas neću plakati jer suze nisu lijek, ali zapamti riječi: Voljet ću te zauvijek.

Uvijek postoji nada da će prava ljubav na kraju pobijediti i prebroditi sve krize. Nemojte očajavati ako se nalazite u nekoj kriznoj situaciji u vašoj vezi, braku, nemojte odustajati od ljubavi i nježnosti, borite se za pravu ljubav, za ono za što se vrijedi boriti.