Ljubavne poruke za laku noć za lijepe snove

 Ljubavne poruke za laku noć za lijepe snove

Poželite svojoj simpatiji ili svojoj ljubavi laku noć. Pošaljite joj ljubavnu poruku uz koju će zaspati s osmijehom na licu, ali i s vama u mislima. Savršen način da se nekome uvučete u snove.

Doći ću ti noćas u san, na obraz ću ti staviti dlan, nježno ću te milovati po licu, neću pustiti suzu izdajicu. Poljubit ću te u snene oči i onda tiho nestati u noći.

Neka polete anđeli poput ptica i dotaknu predivan osmijeh tvog lica, neka ponesu poruku na krilima bijelim, da ti ja najljepšu laku noć želim.

Neka ti čaroban veo divnih snova uljepša noć, kada u mekani krevet odlučiš poć, anđeli neka čuvaju anđela mog i poljubac iz srca šaljem svog.

Jednom davno netko je rekao da je život kratak, i ako hoćemo živjeti ispunjeno moramo sanjati. Želim ti najslađe snove.

Volio sam te jučer. Volim te i danas i tako će uvijek biti. Volim te i pružam ti srce svoje. Laku noć voljeno moje.

Laku noć srce moje maleno, poljubac ti šalje jedno srce vatreno, koje kuca samo za tebe i gori poručujući da tebe najviše voli.

Kad u tisuću zvijezda razlije se nebo, kad mjesec pušta svoje sjajno srebro, kad tišina ubija sitne ponoćne sate, jedna osoba misli samo na te. Laku noć.

Kad zvijezde zasjaje u tamnoj noći i nestane dan, želim ti, srećo moja, najljepši san. Gubim se polako u ovoj tamnoj noći, mislim na tebe čak i kada sklopim oči.

Noćas ću anđelu ukrasti krila, doletjeti do raja za tebe, ubrati najljepšu ružu i ostaviti je na tvom jastuku, a poljupcem ti zaželjeti najljepše snove.

Gdje god da krenem nešto mi fali, to si ti moj anđele mali. Laku noć i lijepi snovi, želi ti netko tko te mnogo voli.

Nemojte čekati više ni jednu noć, zaželite svojoj ljubavi slatke i lijepe snove uz koju romantičnu poruku.