Ljubavne poruke – ostavite mu negdje neku ljubavnu poruku

 Ljubavne poruke - ostavite mu negdje neku ljubavnu poruku

Par poruka koje možete ostaviti svom dečku, mužu kako biste mu dali do znanja kolika je velika vaša ljubav. Bez obzira šti su muškarci ipak manje emotivnije i puno manje iskazuju svoje osjećaje ne znači da im ne bi bilo drago naći neku vašu poruku za njega.

Mislila sam na tebe danas, ali to nije ništa novo. Mislila sam na tebe i prekjučer i još danima prije toga. Mislit ću sigurno i sutra na tebe jer si mi samo ti u mislima.

Da bih živjela, treba mi srce. Da bih imala srce, treba mi sreća. A da bih imala sreću, trebaš mi samo ti.

Zamolila sam anđela da pripazi na tebe i on te potražio, ali se vratio prije nego sam očekivala. Rekao mi je: jedan anđeo ne treba drugog da ga čuva.

Hvala ti što si tako dobar prema meni, što si me naučio da prave vrijednosti u životu cijenim, što trpiš ako sam nekada dosadna i teška, za nas nikada neću reći da smo greška. Hvala ti na svemu lijepom što si mi pružio i nikad ne pitaj, ni kako, ni zašto. Volim te jer si to zaslužio.

Nisi prvi koji me zagrlio, ali si prvi u čijem zagrljaju se osjećam sigurno. Možda nisi prvi kojeg volim, ali si prvi koga je lako voljeti. Ne, možda nisi prvi sa kojim želim da traje, ali si prvi sa kojim ne želim da prestane.

Često je teško naći riječi jer onih pravih je tako malo, pa zar su uopće potrebne riječi da shvatiš koliko mi je do tebe stalo.

Ti si cilj i punina mog života. Ti si srce koje me ljubi, uho koje me čuje. Ti si ruka koja me drži i snaga koja me jača.

Lijepo je znati da postojiš u mom životu, nije bitno ni koliko, ni od kad ni zašto. Lijepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu.

Želim da si uvijek kraj mene, da smo vječno zajedno mi, da volim samo tebe, da budem tu kad zatrebam ti. Ti si mi nešto najljepše u životu, ti glazbi mog srca daješ notu.

Znam da te nekada ljutim, ali moji osjećaji prema tebi nisu sa ovog planeta, nadilaze maštu i svemir i zato upamti da jedno srce kuca samo za tebe.

Nemojte čekati i već danas ostavite negdje poruku za svoga dragoga i iznenadite ga. Pokažite mu da vam je stalo i da mislite na njega.