Ljubav nije slijepa

 Ljubav nije slijepa

Ljubav nije slijepa. Iako mnogi neće priznati, izgled je vrlo bitan kod određene osobe. Ipak je to prvo što primijetite na nekome. Naravno da nije presudan, izgled privlači, ali osobnost je ta koja će održavati vezu.

Zaljubljujete se u nečiju osobnost i karakter,a ne izgled. Njega ćete primijetiti na početku, ali kasnije shvaćate kako je unutarnja ljepota ono što vas osvaja. Izgled s vremenom postaje samo dio osobe koju volite.

Muškarcima je izgled bitniji samo ako traže avanturu, a važan im je bio kao mlađima kada nisu sposobni voljeti na pravi način.

Muškarci vole žene koje drže do sebe i paze na svoj izgled, a pritom mislimo na zdravlje, urednost, čistoću kose i slično. Njima je važnije kakva ste osoba, a ne koju boju očiju imate, koliko ste teški ili visoki. Više će cijeniti pristojnost i vašu pamet, iskrenost i druge pozitivne osobine.

Izgled jće se s vremenom promijeniti, ali unutarnja ljepota će uvijek ostati ista. Znate kako kažu da je Sretna žena najljepša žena. Ona zrači samopouzdanjem, ispunjenošću, srećom, a za takvom ženom će se svaki muškarac okrenuti.