Kvalitetna veza je pravi temelj za brak

 Kvalitetna veza je pravi temelj za brak

Ljubavna veza je odnos između dvije osobe. Odnos pun ljubavi i poštovanja, međusobnog darivanja i zadovoljstva. Nakon duge ljubavne veze, dvoje ljudi počinje razmišljati o braku. To je na neki način logičan sljedeći korak u vezi, ali zapitajte se najprije jeste li spremni za taj korak? Brak donosi mnogo obaveza i odricanja, ali i davanja drugoj osobi. Ukoliko vaša veza ovih godina nije bila bajna tada nemojte misliti da će ju brak poboljšati. Prije braka morate poraditi na sebi i svom odnosu sa partnerom. Ne možete krenuti korak naprijed ukoliko je ostalo toliko problema iza vas. Oni neće nestati, a u braku će se pogoršati. Kvalitetna veza puna ljubavi i razumijevanja pravi je temelj za brak.

Bit dobre veze nije samo ljubav već i komunikacija, prihvaćanje druge osobe i briga o istoj. Ukoliko vam je veza donijela više problema nego sreće i veselja tada brak možda i nije vaš najbolji izbor. Zapitajte jedan drugoga koji su vaši planovi za budućnost, vidite li se zajedno kako uživate u braku i odgajate djecu. Česte svađe i ignoriranje sitnice su koje mogu upropastiti svaku vezu i brak. Svađe jesu dobre i zdrave za svačiji odnos, ali ako to krene u lošem smjeru tada vam se ne smiješi sreća. Zar želite dolaziti kući navečer i živjeti sa partnerom pod istim krovom, ali u različitom krevetu? Muž i žena uvijek trebaju dijeliti postelju, bez obzira ima li svađe ili ne. Moguće je riješiti svaki problem ukoliko to oboje želite.

Dakle, zaključimo da je dobra i kvalitetna veza dobar put prema braku, ali svi ostali problemi mogu postepeno uništavati brak koji zapravo još nije počeo. Nemojte se mučiti zajedno. Ukoliko se vaša ljubav ohladila te ste postali različiti i svatko ima svoje snove tada vam je to znak da vaš cilj nije na istom mjestu.