Koje tipove trebate izbjegavati?

 Koje tipove trebate izbjegavati?

Vrlo lako ćete prepoznati tipove koje trebate izbjegavati, pogledati malo ispod površine. Na prvu su tako savršeni, ali s vremenom ćete vidjeti kako su daleko od savršenstva.

Tipičan frajer kojeg trebate izbjegavati je mamin sin. U pozadini svega onoga što ovaj tip predstavlja je njegova majka. On će u početku biti normalan, zgodan tip sa stavom, ali stvarnost je totalno drugačija. On je osoba radi sve što mama kaže i bez njezinog savjeta neće učiniti ništa.

Poduzetni tipovi su još jedna vrsta koju trebate izbjeći. On će odmah prijeći na djela, njemu razgovor ne treba. On je energičan i uspješan u svemu no morate znati kako je i jako dobar igrač, pomalo opasan jer ne želi čuti za poraz. Kada on nešto poželi tada će to i dobiti, bez obzira što pritom morao učiniti.

Radoholičari se isto nalaze na popisu frajera za izbjegavanje. Njemu je posao jednostavno prva ljubav te on nema vremena za druge. Oni su teški muškarci s kojima je nemoguće živjeti jer uvijek rade punom parom i rijetko kada će uzeti predah, a ako se i odluče za jedan odmor, uvijek će nešto iskrsnuti.