Koje su činjenice o ženama?

 Koje su činjenice o ženama?

Neke činjenice o ženama vjerojatno su već dobro poznate. I muškarci i žene imaju neke svoje karakteristike koje ih savršeno opisuju i svaki puta na isti način. Ne možemo pobjeći od nekih istina o ženama, možemo ih samo prihvatiti, a muškarci se nadati da će ih bar donekle shvatiti. Žene su oduvijek muškarcima bile enigma i to će vjerojatno tako i ostati, ali neke činjenice možda pomognu kako bi ih bolje shvatili.

Nikada nemojte pitati žene za njezinu garderobu, ako vam kaže da nema što obući, onda je to jednostavno tako. Prihvatite to. Nemojte joj nikako govoriti da ima pun ormar jer biste se mogli loše provesti kasnije.

Dva najveća koeficijenta inteligencije izmjerena na svijetu su upravo od žena.

Žene će uvijek ići u toalet u paru jer je to prilika za sočan razgovor, razmjenu tračeva, a i uvijek dobro dođe netko tko će pričuvati torbicu, pomoći sa šminkom i slično.

Kada se spremaju za put pakiraju duplo više stvari u torbu nego muškarci jer ne znaju kako će se osjećati i što će u tom trenutku htjeti obući. Bolje je ponijeti i nešto što im ne treba nego da to nedostaje.

Ne vole kada im dečko ili suprug spominju svoje bivše, to je jednostavno zabranjena tema i nema pravoga trenutka za takav razgovor.

Žena u toku dana izgovori i do 7000 riječi dok muškarci izgovore samo oko 2000 riječi.

Ako žena hoda s muškarcem i on se ne svidi njezinoj prijateljici, postoji šansa da će ona prekinuti tu vezu.

 

Žene će za svoga života provesti skoro jednu godinu sveukupno na to dok odluče što će obući.

Svaka žena želi dobiti poklon u koji je uloženo puno truda, ako muškarci žele uspjeti u tome saznat će što to njegova draga želi za poklon, potrebno je samo konzultirati se s njezinom prijateljicom. Na taj način će joj njezin muškarac dati do znanja da se stavrno potrudio.

Žene se u prosjeku zaljube do četrnaestog spoja, dok muškacima treba puno manje.

Tako je to sa ženama, iako neke stvari nikada neće biti jasne muškarcima, ono što je najjasnije je to da se te činjenice trebaju jednostavno prihvatiti. S vremenom neke stvari postanu jasnije, ali ruku na srce, to su samo neke male stvari koje muškarcima baš i ne pomažu. Kako god bilo, jedni bez drugih ne mogu.