Koje mu poruke nikako ne smiješ poslati?

 Koje mu poruke nikako ne smiješ poslati?

Uvijek prije nego stisnete send, pošaljete screenshoot svojim frendicama koje će odobriti vašu poruku. Ne želite se osramotiti stoga morate dobro razmisliti što ćete točno poslati. Vjerojatno vam se dogodilo i da nije odogovorio ili je poslao kratak odgovor kojim poručuje kako se ne želi dopisivati.

Nemojte mu nikako slati poruke kako ga želite vidjeti, što radi ili slične poruke kojim mu poručujete kako vam je dosadno i kako se želite baš s njim družiti. Nemojte mu ni slati poruke u kojima jedno slovo ponavljate valjda deset puta. Pazite i na kratice koje se više danas ne koriste, poput LOL. Uvijek budite iskreni i duhoviti, ali pazite da ne pretjerujete.

Nemojte mu slati dvosmislene poruke već uvijek recite svoje mišljenje, bez obzira slažete li se s njime ili ne. On voli jednostavne odgovore na pitanja i upravo takve i trebate slati ako želite nastaviti razgovor.

Ni u kojem slučaju mu nemojte slati milijun poruka jer će poludjeti. Jedna je dovoljna i dok ne odgovori nemojte ništa slati. Možda ju ignorira jer se ne želi dopisivati s vama i to bi vam trebalo nešto reći. Zaboravite na njega.