Klasični muški izgovori

 Klasični muški izgovori

Mnogi muškarci izbjegavaju vezu stoga je teško ne naići na jednog takvog. Imaju toliko razloga zašto ne bi trebali ulaziti u vezu. Vjerojatno ih i sami znate, ali ipak ćemo vam nabrojati njihove klasične izgovore kako biste znali što reći na to.

Uglavnom će prvo reći kako nije spreman. Možda je tako stvarno istina jer je nedavno prekinuo vezu i ne bi se htio zaletavati. Međutim, to ne mora značiti da vezu trebate prekinuti. Njemu ipak nešto značite i ne bi se htio žuriti. No, postoje i oni koji to kažu jer ne žele ništa ozbiljno već im je na pameti samo zabava sa vama. Ukoliko je prvi razlog, tada mu dajte prostora i dovoljno slobode da shvati što zapravo želi. Ukoliko se vrati, vi ste na dobitku, ali ako ode opet ste pobjednici jer se niste trudili oko te veze.

Kada kaže kako je problem u njemu, a ne u vama tada je on zaista opak igrač. Klasična izreka prekida veze. To ste mogli čuti u svakom filmu i seriji. Kada on to kaže tada je vrlo vjerojatno to kraj veze. Kako biste otišli uzdignute glave samo prihvatite istinu i složite se sa prekidom. Očito postoji neki problem, ali kako i sam kaže niste vi krivi. Najbolje da ga ni ne pitate točan razlog. Ukoliko on želi prekid tada mu ta veza ne odgovara, a tada ni vama. Potražite nekoga tko će vas voljeti kakvi jeste.

Mnogi će upotrijebiti i onu klasičnu izjavu gdje se spominju osjećaji, ali on jednostavno nije zaljubljen. Da, on će vam reći kako vas voli, ali dalje od toga ništa. Pa kako vas voli ako nije zaljubljen? Pomalo čudno zar ne? On vas tom rečenicom ne želi povrijediti, ali želi prekid te je htio olakšati sebi i vama. No, koliko god to bilo sve čudno, on zapravo govori istinu. Ta se rečenica rijetko kada upotrebljava i rijetko kada će ju iskoristiti muškarac koji želi prekid jer mu se ne da više biti u vezi. To će izreći oni koji stvarno tako misle. Jednostavno ste se razišli i krenuli suprotnim putovima.

Ukoliko vam muškarac na početku veze kaže kako bi bilo bolje da se družite kao frendovi tada je to sasvim u redu, on to stvarno misli jer mu očito veza nije ugodna sa vama, ali ako to kaže nakon dužeg vremena hodanja tada očito mulja. S druge strane, postoje i oni kojima ste toliko dragi i željeli bi ostati u kontaktu sa vama, ali veza više ne idem u pravom smjeru. Ti muškarci će se i potruditi zadržati vas u svom životu i njegovati to prijateljstvo iako ste prije bili u vezi.