Kiša na dan vjenčanja

 Kiša na dan vjenčanja

Svadba se planira godinu dana unaprije i termin tog važnog događaja zakazuje se mjesecima unaprijed stoga ne možete znati kakvo će vrijeme bit. Upravo zato se trebate pripremiti za sve vremenske uvjete.

Prije svega, trebate pripremiti rezervnu obuću. Vjerojatno će vam to biti teško, ali zašto ne biste odabrali gumene čizme u bijeloj ili nekog drugoj boji? Super će izgledati na fotografijama, a i uvijek ih možete sakriti ispod vjenčanice. Dogovorite se sa fotografom gdje ćete i kada obaviti slikanje ukoliko je kiša jaka. Vjerojatno ima puno ideja pošto mu ovo nije prvo iskustvo s kišom.

Nabavite si prekrasne kišobrane u željenim bojama kako biste bili osigurani ako vas kiša iznenadi. Kako vjerojatno i same znate, kosa najviše strada za vrijeme kiše stoga odaberite punđu jer ona najbolje drži tijekom kiše, ali ako baš želite drugačiju frizuru tada neka ju frizeri dobro pripremi za vlagu.

Uz frizuru, trebate odabrati i vodootpornu šminku kako se ne bi razmazala. Zapamtite, kiša vam ne mora upropastiti vjenčanje ukoliko izvučete ono najbolje iz kišnog dana, a i u nekim kulturama kiša na dan vjenčanja znači sreću.