Kako zaboraviti bivšu ljubav?

 Kako zaboraviti bivšu ljubav?

Najteža stvar je zaboraviti na osobu koja vam je tako puno značila u životu. Bili ste zajedno i dijelili sve. Smijali se i plakali. Razgovarali o svemu, znate mane i vrline jedan drugoga, strahove i tajne. Takve stvari je teško izbrisati iz pamćenja, pogotovo ako još imate osjećaja prema toj osobi.

Morate se potruditi jer i vi sami znate kako je to dio vaše prošlosti. Prije svega, maknite sve stvari koje vas podsjećaju na tu osobu. Odjeću koja je kod vas, pokloni ili bilo koje druge stvari. Toga se trebate riješiti. Zatim, pospremite sobu i malo ju preuredite na drugačiji način. Izbacite ono što vam se ne sviđa te napravite novi raspored. Započnite novo poglavlje u svom životu.

Možete čak i u šoping u kupiti nešto novo, što ta osoba nije vidjela. Nađite neki novi kafić ili klub za izlazak. Ne trebate izbjegavati stari, ali lakše je kad možete negdje drugdje izaći. Morate srediti svoj život, ispuniti ga drugim stvarima i ponavljati si iz dana u dan kako je ovo novo poglavlje i kako vam je prošlost jako puno pomogla. Sada znate što želite. Ta osoba neka vam ostane u lijepom sjećanju. Bilo vam je lijepo i puno vam je pomogla u tom periodu života, ali toj osobi je bilo suđeno da bude kratko s vama.