Kako se ponašati vani?

 Kako se ponašati vani?

Biti prirodan najbolji je savjet koji možete dobiti od bilo koga, ali ako baš želite da vas on primijeti tada možete ubaciti malo glume i trikova.

Dakle, prije svega pazite što ćete obući. Muškarci vole sređene žene, a dokazano je kako jednobojna odjeća šalje puno više energije te ćete se bolje moći povezati sa određenom osobom. Crno smijete obući samo ako je haljina, ali sve ostalo izbjegavajte jer ćete ostaviti dojam dosade i prevelike ozbiljnosti.

Muškarcima su oduvijek bila zavodljiva gola ramena, a kako dolazi toplo vrijeme tada biste mogli nabaciti haljinu ili majicu bez naramenica. Uz sve to dodajte i štikle koje muškarci obožavaju ili možda balerinke koje ćete u jednom trenutku moći na pola izuti i time pokazati kako ste vrlo zaigrani. Ukoliko držite noge prekrižene tada morate gornju nogu usmjeriti suprotno od muškarca koji vam se sviđa.

Ukoliko želite izgledati privlačno i koketirati tada malčice spustite glavu i pogled dignite prema gore, a gležnjeve nikako nemojte prekrižiti ispred sebe jer će on ubrzo otići.

Sramežljivim osobama je teže prići, a i one same ne znaju kako nastavit razgovor pa ako ste jedna od takvih osoba tada stanite na sredinu gdje ste okruženi sa puno više ljudi, a kako biste djelovali zanimljivije, jednu ruku naslonite na šank.