Kako razveseliti osobu koju volite?

 Kako razveseliti osobu koju volite?

Bliži se Valentinovo, godišnjica braka ili veze, rođendan vaše drage osobe ili neki sličan poseban događaj kada dragu osobu želite iznenaditi nečim posebnim. To je uvijek svima teško jer za svaku ideju imate više negativnih strana nego pozitivnih, ali to nije loša stvar. Svojoj dragoj osobi želite samo najbolje i upravo zato vam je teško odabrati pravi poklon. Međutim, imajte na umu da to ne mora biti nešto skupo, želite razveseliti svoju dragu osobu, a ne joj pokazivati koliko ste potrošili, pogotovo ako ste tek na početku veze. Bitna je namjera, želite pokazati koliko ju volite i koliko vam je do nje stalo.

Ako više volite klasiku, a i vaša draga osoba dijeli vaše mišljenje, tada sitnica poput parfema, nakita, romantične večere ili nešto slično može biti vaš izbor, ali ako ste ipak malo originalniji i želite probati sa nečim posebnim i drugačijim, možete napraviti svoj poklon. Ručni rad će cijeniti puno više nego skupi poklon iz dućana. Oslobodite maštu, pripremite sami večeru kod kuće, skuhajte omiljeno jelo vaše drage osobe, napravite joj čestitku, kolač. Sve što vam padne na pamet, a zante da će to obožavati. Ugodno iznenadite svoju bolju polovicu, neka to bude nezaboravna večer koju ćete godinama prrepričavati i prisjećati se.

Sastavite popis svega što voli i krenite razmišljati što ima, što nema, što bi voljela. Vaša draga osoba mora vam biti na prvom mjestu stoga razmišljajte o poklonima koje ona voli, a ne vi. Vjerujte, uskoro ćete pronaći savršeni dar kojem neće moći odoljeti.