Kako preboljeti osobu?

 Kako preboljeti osobu?

Najgori osjećaj na svijetu je kada prekinete sa voljenom osobom. Jednostavno se ne možete pomiriti da ste ju izgubili i da ona više neće biti dio vašeg života. Naravno, mnogima se dogodilo i to da su obnovili svoju vezu nakon samo nekoliko dana ili tjedana. Je li to dobra stvar ili loša? Teško je reći, zaista. Uvijek postoje iznimke, pa tako i u ovoj situaciji. Prekidom su tek shvatili koliko se vole i koliko njihov život nema smisla bez te određene osobe. To nije neka bajka, već je to stvarnost koja se mnogima dogodila. No, postoje i oni ružni završeci gdje oboje nastradaju i raziđu se.

Nije stvar u tome što razmišljate o toj osobi već koje su vaše životne navike. Ta određena osoba postala je dio vaše svakodnevice i uglavnom ste svoje slobodno vrijeme provodili s njom. Sada je to vrijeme prazno i ne znate što raditi. U tom trenutku počinjete razmišljati o lijepom događajima sa određenom osobom te vam postane teško i počnete joj slati poruke i zivkati ju. Problem u svemu tome je to slobodno vrijeme koje ste posvećivali određenoj osobi i sada vam je postalo dosadno.

Promijenite svoj život i počnite razmišljati što želite od njega. Počnite izlaziti sa drugi ljudima, upoznavati nove. Riješite se starih navika i prestanite razmišljati o prošlosti. S vremenom ćete vidjeti promjenu na sebi. Shvatit ćete kako uživate u životu, pronašli ste sebe, počeli živjeti bolje i drugačije. Prekidi su sasvim normalna stvar kojom ćete se morati nositi sve dok ne pronađete pravu ljubav. Možda ćete se pomučiti, a možda vas čeka iza ugla. Sjednite i razmislite kako se osjećate u društvu te osobe, da li vas ona rastužuje ili uveseljava? Nema smisla patiti za nekim tko vas je puno puta tjerao u plač. Budite hrabri i ostavite se prošlosti.