Kako one prekidaju vezu?

 Kako one prekidaju vezu?

Na prvi pogled, one su krhke i umiljate. Nitko im ne može odoljeti, ali znajte da ni jedna žena nije svetica. Svatko ima neku svoju mračnu stranu, pa tako i one. Točno znaju kako treba muljati i varati. Ukoliko ste primijetili da se vaša žena ponaša čudno, započnite razgovor i riješite svoj odnos.

Ponekad jednostavno nema smisla nastaviti dalje. Kada primijetite da radije bira nekog drugog tada vam je jasno kako su problemi počeli jer ste joj do nedavno vi bili uvijek na prvom mjestu. Imate osjećaj kao da se više ni ne viđate. Vrlo je moguće kako je izgubila interes za vama, ljubavi je definitivno nestalo jer je živčana kad god ste zajedno. I žene traže lakši način za prekid stoga će sve prebaciti na vas kako biste ispali glavni krivac za raspad veze. Pokupile su i neke vaše trikove.

Uvijek ima neki razlog zašto se ne možete vidjeti, a kada se napokon i vidite, čini vam se kao da je duhom odsutna. Ne držite se zajedno za ruke, nitko ne bi ni rekao da ste par. Počela je izlaziti bez vas. Isto tako, u novom društvu vas više ne predstavlja kao svojeg dečka, kada krenete spominjati budućnost ona šuti, a to je očito znak kako vas ne vidi u svojoj budućnosti. Varanje je definitivno najveći znak kako je ljubav prema vama nestala. Ukoliko ste dobili službenu potvrdu kako je već pronašla nekoga tada budite muškarac i prekinite vezu.