Kako njihov mozak funkcionira?

 Kako njihov mozak funkcionira?

Muškarci bi vrlo radi željeli da žene znaju što žele i da kažu ono što stvarno misle, a ne da uvijek govore u nekakvim šiframa i tako muškarcima zagorčavaju život. baš kao što to oni naprave iako ne vole pokazivati svoje osjećaje i emocije. Muškarci su priznali što im je važno, a što nije nimalo bitno.

Što se izgleda tiče bitan im je, ali ne da izgledate kao manekenka već da brinete o svojoj kosi, lijepo se i pristojno oblačite. Da vam je kosa uvijek čista. Uglavnom, da vodite brigu o svojem tijelu. Znači tu misle na higijenu, ali i da se koji put lijepo sredite, a ne da po cijele dane hodate u širokim trenirkama i običnim majicama. Baš kao što se vi trudite izgledati seksi tako i oni žele za vas izgledati kao manekeni. Možda će rijetko koji to postići, ali barem se trudi i upravo to biste trebali pohvaliti. Njihove potrebe su iste kao i vaše i vole kada imate razumijevanja. Pobrinite se koji put i za njih.

To je ono bitno, a što je onda nebitno? Nebitna je neurednost na jedan ili dva dana, višak kilograma, nosite li šminku ili ne i vaš općenito oblik tijela. Imate li male ili velike grudi zaista nije bitno. Važno da ih imate.