Kako manipulirati muškarcima?

 Kako manipulirati muškarcima?

Svi ljudi su osjećajna bića i na razne načine ih možemo povrijediti, a mi vam donosimo nekoliko načina kako žena izluđuje muškarca i ostavlja ga povrijeđenim.

Na prvo mjesto dolaze suze, a svi znamo kako muškarci padaju na te kapljice iz očiju. To žene koriste kada žele nešto i sigurne su kako će suze uvijek pomoći. Teško ćete moći otići kada ona počne plakati. Jednako koriste i seks. Najokrutnija kazna jer je to ono bez čega ne mogu. Nemojte nikada doći do te mjere da vas tako mora kažnjavati. Tada znate kako ste zaista pogriješili.

Posvađali ste se i naravno da će krenuti ružne riječi. Ona tada neće razmišljati jeste li sami ili u društvu. Galama će se nastaviti bez obzira tko gleda. Kada završite sa time vjerojatno će se opako srediti i izaći van te pronaći jadnika koji će poslužiti za ljubomoru. Tada će vam doslovno para izlaziti na uši.

Odlučili se ovu večer posvetiti prijateljima, ali ona je isplanirala za vas nešto posebno. Međutim, vi ste odabrali njih, a ona je krenula sa klasičnom manipulacijom da ako odete s njima van tada ju ne volite i nije vam stalo do nje, bla bal. Da, to će uvijek biti korisno i znaju kako vas zadržati.