Kako ga osvojiti?

 Kako ga osvojiti?

Jedne subote upoznali ste prezgodnog frajera koje vam se isti tren svidio, ali njemu očito vi niste upali u oči. Nemojte odmah odustati i baciti se u potragu za drugim već se dobro trebate potruditi oko ovog. Odbacite izgled drage i dobre cure i postanite prava egoistična djevojka koja će ga zaslijepiti. Pokažite mu što želite i odmah će vas zapaziti. Muškarci vole kada cura zna što želi i kada je sigurna u sebe, puna samopouzdanja. Pokažite mu sve što znate i odmah će početi trčati za vama.

Nemojte odmah postati umišljena osoba, ali potrudite se da gleda samo vas. Pokažite mu svoju zločestu stranu i izazovite ga. Poigrajte se malo s njim, ali ostavite dojam kako ste nedostupni i uvijek budite tajanstveni. No, u svakom trenutku morate biti samouvjereni u ono što radite. Nemojte vi trčati za njim već ga natjerajte da on lovi vas. Samopouzdanje je ključ svega. Ni jedan muškarac ne želi očajnu djevojku koja će uzeti prvoga koji joj se ponudi. Prava žena će znati birati i na kraju će odabrati dobru robu.

Pripazite da ne pretjerujete. Nemojte biti previše nedostupni jer u jednom trenutku ćete mu dosaditi. Morate znati granicu, a opet uvijek morate biti svoji. Zabavni i spontani. Glumu nikako ne preporučamo jer oni takve žene odmah skuže. Vaše oči su oružje te ih dobro iskoristite. Vrlo često ga pogledajte u oči i tako pogled držite par sekundi. Slušajte što govori i koji put ga upitajte nešto i pohvalite. Igrice obožavaju i time ste sigurni kako ćete ga dobiti.