Kada je veza ozbiljna?

 Kada je veza ozbiljna?

Zajedno ste neko vrijeme i razmišljate u kojem je stadiju vaša veza. Dvoumite se jeste li mu samo avantura ili su stvari u vezi postale ozbiljne. Sitnice će vam otkriti jesu li stvari postale ozbiljne.

Siguran znak ozbiljne veze su vaše stvari u njegovome stanu ili obrnuto. Ukoliko vam partner oslobodi dio prostora u svom stanu to znači da vas je pustio i svoje srce. U hladnjaku se nalaze stvari koje volite samo vi, pomiješane su skupa s njegovima, to je još jedan znak ozbiljne veze. Poznate su vam njegove lozinke ili pin od bankomata. Pokazatelj je njegovog punog povjerenja prema vama i siguran znak da niste prolazni u njegovom životu. Društvo ste upoznali, ali prava je privilegija je kada vas upozna s roditeljima. To je znak koliko mu je stalo do vas jer je sigurno pomno odabrao djevojku koju će predstaviti obitelji. Želi se svidjeti ljudima koji vas okružuju. Dopušta vam javljanje na njegov telefon. Pokazuje da pred vama nema tajni i da imate izgrađenu vezu na zdravim temeljima.

Prepoznajte osobine svog dragoga po gornjem opisu, prava ste sretnica. Ne puštajte ga već uživajte u svojoj vezi vjerojatno ste pronašli idealnu osobu.