Jednostavno im nije jasno

 Jednostavno im nije jasno

Žene su zaista posebna bića koja neće razumjeti niti jedan muškarac u potpunosti. Svi znamo kako žene uvijek idu zajedno do toaleta i muškarcima to jednostavno nije jasno. Teško će neke stvari razumjeti, ali barem će se truditi što je zaista slatko.

Svi znamo kako se žene boje paukova, ali kada je u pitanju depilacija, čitanje obrva i slično očito nemaju straha. Kozmetički tretmani ih čine lijepima i sasvim je normalno kako će ih obožavati.

Imaju i navike ostavljati gumice i špangice po svuda. Da zavirite u njenu torbu vjerojatno biste našli svega. Opsjednute su cipelama i to je neshvatljivo jer imaju toliko obuće da ju nemaju kada nositi, ali svejedno će otići u dućan i kupiti još nekoliko pari. Totalno neshvatljivo.

Nije im jasna ni potreba za stalnim prepiranjem i raspravljanjem o bizarnim temama, a većina žena uvijek spominje brak, pogotovo ako su već neko vrijeme u vezi. One su sebi zacrtale kako se žele čim prije udati i to tako mora biti.

Ono što najviše nervira muškarce su nagle promjene raspoloženja. Zaista ne shvaćaju kako u jednom trenutku sve bude bajno, a nakon nekoliko minuta sve padne u vodu. Još i k tome govore jednu stvar, a na kraju naprave sasvim desetu stvar.