Je li prekid najbolja odluka?

 Je li prekid najbolja odluka?

Prekid je prvenstveno muka, ali s vremenom postaje predmet olakšanja i mogućnost da sebi date više vremena i prostora. Oslobađate svoj um i znate što želite.

Razdvajanjem od partnera postajete svjesni što želite i što vam je on značio. Možda ste još uvijek zaljubljeni i voljeli biste pokušati ponovno, ali moguće je i kako se sada osjećate puno bolje nego prije.

Ponos je uvijek tu i zbog njega je teško reći istinu te uglavnom veza postane prošlost iako to nije ono što želite. Osobi kojoj je stalo do vas će se raspitivati o vama kod vaših poznanika samo kako bi saznali imate li nekog novog, što radite. Nastaviti ćete obilaziti mjesta gdje ste često bili zajedno, samo kako biste se opet sreli.

Važno mu je vaše mišljenje bez obzira što niste više zajedno, koristit će sva sredstva kako bi vam pokazao koliko mu falite i kako želite da sve bude kao i prije. Svaki put kada ga sretnete gledati će vas ravno u oči i tada ćete znati njegovo mišljenje. Tu su i komplimenti. Ukoliko vas bivši hvali tada je kristalno jasno kako se nada pomirenju.

Morate mu pružiti još jednu šansu kako biste se uvjerili da griješite ili jednostavno otvorite novo poglavlje. Odluka je samo vaša.