Je li on prava osoba za tebe?

 Je li on prava osoba za tebe?

Teško je reći hoćeš li s njime provesti cijeli svoj život. Za sada je sve savršeno i imate osjećaj kako će tako biti zajedno do kraja života, ali svakoga trenutka se to može promijeniti.

Ukoliko je on spreman žrtvovati sve za tebe tada te očito voli, a kada kaže kako treba koji puta odvojiti vrijeme i za druge ljude, još više potrvđuje svoju ljuabv prema tebi iako ti možda nije jasno na koji način. Njemu si uvijek savršena i prekrasna i uvijek te voli vidjeti u ležernom izdanju. Iako možda ne dijelite interese, koji puta ćet se žrtvovati i otići s tobom, a koji puta će dopustiti da odeš s frendicama, a on će vrijeme kratiti u muškom društvu.

Uvijek je romantičan i nježan, čak i kada ne treba biti. Zafrkavate se i koji puta naljutite jedan na drugoga, ali vaš odnos ne postaje slabiji već upravo suprotno. Obožavate se i volite beskrajno, ali i i dalje ste čvrsto na zemlji i poznajete mane baš kao i vrline. Podržavae se u svemu, a kada nastupe loši trenuci, iskreni ste jedan prema drugome. Prihvaćate važne osobe u životu te osobe i super vam je.