Je li mu stalo do bivše?

 Je li mu stalo do bivše?

Nema nikakvog smisla truditi se oko osobe koja je još uvijek u svojoj prošloj vezi. Ukoliko on još uvijek voli svoju bivšu curu tada ćete u cijeloj toj priči upravo vi biti povrijeđeni.

Ako on još uvijek ima neke emocije makar one bile negativne znači da su osjećaji još uvijek prisutni i da ju još uvijek nije u potpunosti prebolio. Šutnjom isto pokazuje da mu je stalo do bivše i da još uvijek o njoj razmišlja. Da ju on više ne voli tada će u kratkim crtama ispričati kao je to sve teklo i zašto su prekinuli, ali ako stalo govori o njoj tada mu se očito još uvijek mtoa po glavi. Vi ste mu vjerojatno neka zamjena dok en shvati što zapravo želi.

Ako vam se to događa najbolje je odustati jer sa zamišljenim idealima se teško boriti. Bivša kao najbolja prijateljica trebala bi vam biti lampica u glavi. Oni su još uvijek pobvezani i vrlo je moguće kako će svoju vezu i obnoviti.

Ne treba vam emocionalno nedostupna osoba. Osobi koja pati za bivšom morate dati vremena da ju preboli i riješi probleme sa svojom prošlom vezom jer je to jedini način da krenete u novu vezu.