Je li moguće pronaći ljubav na radnom mjestu?

 Je li moguće pronaći ljubav na radnom mjestu?

Uvijek se govorilo kako je ljubav na poslu nemoguća. Partneri su stalno zajedno i na taj način si dosade i prekinu. Teško pronalaze neku ravnotežu između svog poslovno i privatnog života. Privatni život nije dobro miješati sa poslovnim, a oni upravo to i rade. Imaju više problema, neugodnosti te su često napeti i nervozni. Često se dogodi da počnu miješati privatni i poslovni život i onda stvarno nastaju problemi u oba područja života.

Ne mogu to nikako balansirati te si stvore velike probleme koje teško riješavaju. Mnogi će vam tako reći, ali postoje i iznimke, kao i uvijek. Oni će pronaći riješenje za to i mogu normalno živjeti i raditi zajedno. Kad si s nekim 8 sati dnevno logično je da počnete graditi prijateljstvo, a često i nešto više. Imate puno toga zajedničkog te se krenete bolje upoznavati i tada se dogodi ljubav.

To nije zabranjeno niti će ikada biti jer se ljubav može dogoditi u svakom trenutku vašeg života i ne bi to trebali pokušavati spriječiti. Dopustite da ljubav ušeta u vaš život, bez obzira na kojem mjestu i u koje vrijeme.