Je li moguće muško žensko prijateljstvo?

 Je li moguće muško žensko prijateljstvo?

Malo ljudi vjeruje u muško ženska prijateljstva. Većina smatra kako je to nemoguće jer se seks uvijek nađe na njihovom putu. Znanstveno je dokazano da su muško-ženska prijateljstva mit.

Svaka dobra veza počne iz prijateljstva. Žene po prirodi imaju potrebu biti prisne s nekim tko se trudi razumjeti ih, a muškarci su opušteniji jer znaju da će dobiti uvijek dobiti potrebnu podršku.

Veza se definitivno može održavati i na platonskoj razini, muško-žensko prijateljstvo je slično odnosu brata i sestre. Takvo prijateljstvo je divna stvar no morate biti iskreni prema sebi što se tiče razloga prijateljstva. Važno je vaše mišljenje o tome i koliko vi vjerujete u taj odnos na toj razini.

Kvalitetan muško-ženski odnos s vremenom će prerasti u nešto više, ali nije uvijek takva situacija. Prijateljstvo biramo prema tome nalazimo li u osobi određeni karakter, ugodno društvo, iskrenost, povjerenje, poštovanje. Tek tada dolazi onaj klik koji će dovesti odnos na višu razinu.

Budite otvoreni prema svemu. Nema ništa loše u tome ako muško-žensko prijateljstvo preraste u ljubavnu vezu. Nikad ne skrivajte osjećaje jer to vas može dovesti do gubitka prijatelja.