Iznenadni prekid

 Iznenadni prekid

Ostavljeni ste, a nemate blage veze zašto. Sve je bilo tako divno i krasno, a sljedeći dan ste već bili solo. Možda vam naše male tajne uspiju dati odgovor zašto e vaša veza tako iznenada završila.

Prvi razlog bi mogao biti taj da u vama ne vidi ženu već prijateljicu ili čak sestru. Tako ste se vjerojatno i ponašali i upravo zato je odlučio prekinuti jer ne može biti u vezi sa djevojkom koja ga podsjeća na sestru. Ukoliko počinjete shvaćati što radite, promijenite svoj stav i odnos s njim jer ćete ga izgubiti. Možda nema sestru, ali ima majku i ima prijateljice stoga želi i djevojku koja će se tako i ponašati.

Možda vaš početak nije bio slavan. U početku se privlačili kao magneti, ali s vremenom je to sve oslabilo. Vaša veza očito nije ni trebala postojati jer je sve to u početku bila samo iluzija. Trebate se pomiriti s time da niste bili suđeni jedno drugome. Možda mu se nije svidjelo niti to što ga niste podržavali u svemu. Muškarci žele imati djevojku na koju će se moći osloniti.

Još jedan razlog prekida gotovo svake veze je posao. Niste fokusirani na vezu već ste svu svoju pozornost usmjerili prema poslu. Možda samo on, možda samo vi, a moguće i oboje. On je to shvatio i odlučio stati na kraj.