Izgled zaista puno govori

 Izgled zaista puno govori

Oni su oduvijek bili lovci i dalje će to i ostati i po tome su najviše poznati. Uglavnom im je samo jedna stvar na pameti i ženama su takvi muškarci uglavnom odbojni. Rijetko koja će pristati na seks već prvog dana kada su se upoznali. Njima je bitan vaš izgled, pogotovo kada prelazi granicu vulgarnosti.

Žene koje naglašavaju svoje atribute znaju kako će ih to privući i to rade upravo sa tom namjerom. Svaki muškarac će takvu ženu pogledati s požudom. Oni znaju kako će te žene lako pasti i neće se trebati potruditi oko njih. Takve žene uglavnom traže za zabavu.

Pravi izazov su im samostalne žene koje traže poštovanje od muškog roda. Koje su ipak mnogo više od izgleda. One čak i ne privlače svojim izgledom već nekom aurom koja muškarce privlači, ali ih i zadržava.

Temelji veze se stvaraju od početka, prvog dojma i muškarci će učiniti sve kako bi lakše dobili ono što žele. Fantazije i određene želje lakše je ostvariti sa ženom koja želi svojim izgledom privući muškarca. Jeftin izgled je izmišljen da asocira na seks i žene koje se tako odjevaju uglavnom to i traže, a često i tako zarađuju.

Muškarci očekuju da s takvom ženom mogu raditi što žele. Oni imaju čudnu i prljavu maštu te se ne usude neke stvari predlagati svojim curama. Za to im služe jeftine žene nižeg morala i otvorene za sve opcije. Svaki muškarac će se okrenuti za ovakvom ženom, ali rijetko koji će je odvesti među svoju obitelj i poštivati kao osobu.