Izgled – osobnost i ono što želimo

 Izgled - osobnost i ono što želimo

Muškarci su po prirodi lovci. U stalnoj potrazi za seksom. Izgled privlači, a pogotovo onaj na granici vulgarnosti tzv. jeftin izgled.

Jeftin izgled naglašava sve atribute (grudi, guzu, noge) ženskog tijela i privlači muške poglede. Svaki muškarac će takvu žene pogledati s požudom. Izazov za muškarca ipak predstavljaju samostalne žene koji traže poštovanje. Temelji veze se stvaraju od početka, prvog dojma i muškarci će pokušati odmah odgonetnuti mjerila žene i kako što lakše dobiti ono što žele. Fantazije, želje je lakše ostvariti sa ženom jeftinog izgleda. Jeftin izgled je izmišljen da asocira na seks. Muškarci očekuju da s takvom ženom mogu raditi što žele. Nerijetko im maštarije prelaze neke okvire normale i ne usude se to predlagati svojim curama. Misle da su žene jeftinog izgleda nižeg morala i otvorene za sve opcije. Svaki muškarac će se okrenuti za ovakvom ženom, ali rijetko koji će je odvesti među svoju obitelj.

Bitna je umjerenost u svemu. Izgled privlači, ali i šalje određenu sliku, mišljenje o nama. Odaje našu osobnost i ono što u životu želimo i kako planiramo reagirati u određenim situacijama.