Izgled koji oni ne poštuju

 Izgled koji oni ne poštuju

Muškarci su oduvijek bili lovci i dalje će to i ostati. Oni stalno traže žene za seks. Izgled im je važan, pogotovo kada prelazi granicu vulgarnosti.

Žena koja tako izgleda naglašava sve svoje atribute, noge, grudi, stražnjicu jer zna kako će time privući mnogo muškaraca.

Svaki muškarac će takvu ženu pogledati s požudom. Pravi izazov su im samostalne žene koje traže poštovanje od muškog roda. Temelji veze se stvaraju od početka, prvog dojma i muškarci će učiniti sve kako bi lakše dobili ono što žele.

Fantazije i određene želje lakše je ostvariti sa ženom koja želi svojim izgledom privući muškarca. Jeftin izgled je izmišljen da asocira na seks.

Muškarci očekuju da s takvom ženom mogu raditi što žele. Oni imaju čudnu i prljavu maštu te se ne usude neke stvari predlagati svojim curama. Za to im služe jeftine žene nižeg morala i otvorene za sve opcije. Svaki muškarac će se okrenuti za ovakvom ženom, ali rijetko koji će je odvesti među svoju obitelj i poštivati kao osobu. Njima su one samo zabava.