Idealna žena – što muškarci očekuju

 Idealna žena - što muškarci očekuju

Svaka osoba je drugačija i kod odabira žene traži različite osobine. Vremena se mijenjaju pa tako i vrijednosti koje očekujemo od druge osobe.

Muškarce kod žena privlači samopouzdanje, sigurnost u svoj izgled, dotjeranost. Izgled je ono što će na prvu privući muškarca, vole ženstvene, njegovane žene s dobrim smislom za humor. Poželjna osobina kod žene je i neovisnost jer odaje dojam da se zna brinuti o sebi i neće se isključivo oslanjati na muškarca. Poželjno je fakultetsko obrazovanje, ambicioznost, dijeljenje sličnih interesa. Spremnost da prihvate muškarca onakvog kakav je i spremnost na manje prilagodbe. Vjerne su i pouzdane. Najpoželjnije su tzv. djevojke iz susjedstva odnosno djevojka koja je ležerna, zabavna, spontana. Muškarci traže pažnju. Idealna žena bi trebala fino kuhati, spremati, čistiti, peglati. Podrška im je bitna, uvijek spremna za slušanje, savjet, potporu.

Želje su različite kod muškaraca. Nekome na hijerarhijskoj ljestvici prvo mjesto zauzima podrška dok drugoj osobi neovisnost. Preferencije su različite, ovo su samo neke od osobina idealne žene.