I muškarci vole nježnost

 I muškarci vole nježnost

Muškarci su poznati kao tvrdi orah kojem ne treba nježnost i rijetko kada će poželjeti reći što osjeća. Međutim, kako su tako zatvoreni malo koja žena zna da su muškarci ti koji se zapravo vole maziti puno više od žena. Današnje vrijeme je drugačije i žene su nekako više zauzete te se manje mogu baviti svojim muškarcima.

Treba raditi i brinuti se o kućanstvu i djeci ako ih imate, ali koji put treba uzeti kratku pauzu i posvetiti to vrijeme svom muškarcu. Oni će vas pustiti na miru i neće vas ometati tijekom vaših obaveza, ali duboko u sebi žele da odvojite barem pola sata samo za njega. Nisu samo muškarci ti koji moraju iznenaditi svoje žene već se i one koji puta trebaju potruditi. Iznenadite ga ulaznicama za kino gdje ćete gledati novi akcijski film. Koliko puta je on morao vas gledati dok ste cmizdrili tijekom romantičnog filma. Možete i vi sada trpiti tih sat dva. Ako volite sport tada biste mogli i odabrati neke ulaznice za njegov omiljeni klub.

Pokažite mu kako vam je stalo do njega, a on će vam se sigurno htjeti odužiti za to. Ne morate dokazivati svoju ljubav samo poklonima. Spontani zagrljaj, stisak ruke. Oni to obožavaju. Sjednite i samo šutite jedan pored drugog. Uživajte u društvu jedan drugoga, bez dosadnih i napornih tema.

Uvijek ga trebate pohvaliti kada to zasluži jer će mu to podići samopouzdanje. Učinio je nešto za vas i bili ste presretni. Uvijek mu zahvalite jer vas obožava gledati kada ste nasmijani. Mora znati da ćete uvijek biti tu uz njega. Milovanje, poljubac i dodire uvijek obožavaju, a to govori puno više nego riječi.