I muškarce muči grižnja savjest

 I muškarce muči grižnja savjest

Muškarci nisu bezosjećajni i sasvim je logično da će i oni koji put imati grižnju savjest. Oni vole zezati i podbadati svoje ljepše polovice, ali kasnije to zažale jer žene često znaju ozbiljno shvatiti šalu, pogotovo ako je vezana uz izgled i prehranu. Oni nikada ne bi povrijedili svoju djevojku, ali obična šala često ispadne kriva.

Oni su po prirodi zaboravljivi i možda se neće sjetiti godišnjice ili vašeg rođendana, ali nemojte pomisliti kako je to namjerno učinio i da mu nije žao. Osjeća se jadno i zaboli ga kada vas vidi razočaranu.

Što su duže u vezi time se i više opuste te misle kako vas više ne trebaju obasipati pažnjom i osvajati vaša srca. Nestaje romantika i nježnost. Tu i tamo primijete takve stvari i doista im je žao što se prema vama više ne ponašaju kao nekada. Možda biste ih upravo vi trebali trgnuti.

Oni bi voljeli više razgovarati, ali što će kada to njima nije prirodno. Saslušat će vas, ali njima se ne daju voditi dugi razgovori jer rijetko kada pričaju o svojim osjećajima.