Horoskop – kakav je tko u krevetu

 Horoskop - kakav je tko u krevetu

Vatra, zemlja, zrak i voda su četiri elementa koji određuju način na koji osoba doživljava svijet oko sebe. Odražavaju se i na seksualnost. U krevetu se najbolje slažu znakovi koji pripadaju istom elementu. Dobra kombinacija su i vatreni (Ovan, Lav, Blizanac) s zračnim (Blizanac, Vaga, Vodenjak) te zemljani (Bik, Djevica, Jarac) s vodenim (Rak, Riba, Škorpion). Među znakovima koji nisu kombinacija moguće su velike razlike u željama i usklađenosti.

Ovan ­ seks je sve osim dosade. Strastveni su, puni energija, vole istraživati i jako poželjni su ljubavnici. Predigra je manje bitna, vole dominaciju i mentalnu usklađenost.

Bik ­ seksu pridaje puno pažnje, pogotovo predigri. Uživaju u maženju i ljubljenju. Njihova velika prednost u seksu je izdržljivost.

Blizanac ­ ne poznaju ograničenja. Što različitije, to bolje. Uživaju u seksu na otvorenom, ali i u klasičnom seksu. Skloni eksperimentiranju, a vole i takve partnerice.

Rak ­ zatvoren, konzervativan znak, nije sklon eksperimentiranju. Seks doživljava kao emociju. Pokrenu li se njegove emocije strastven, predan ljubavnik koji naslućuje što partner voli.

Lav ­ dominantan i nepredvidiv znak. Jedno je sigurno seks s njime neće biti dosadan ili mehanički nepredvidiv. Uživa u predigri, zavođenju, voli se pohvaliti, ali i trudi se zadovoljiti partnera.

Djevica ­ osjetljiv, nježan ljubavnik, veliki perfekcionista, ali i sramežljiv znak. Bitno im je zadovoljstvo partnera i jako se trude ugoditi drugoj strani.

Vaga ­ obožava igru zavođenja, predigre. Vrlo su vješte, traže partnera koji će ih pratiti i dovesti do vrhunca. Njihovo središte seksualnosti nalazi se u glavi.

Škorpion ­ znak koji žudi za kvalitetnim seksom. Seks nikako ne smije biti prosjek. Vješti ljubavnici, spremni za izmjenjivanje nježnosti i pružanje zadovoljstva.

Strijelac ­ seks doživljava kao zabavu, strast koja nikako nema veze s emocijom. Slobodoumni i spremni na eksperimentiranje.

Jarac ­ stabilan, odan ljubavnik, bitno mu je zadovoljstvo druge strane. Sklon uzbuđenju i brzo ga prenosi na partnera.

Vodenjak ­ seks način za povezivanje uma i srca, način razmjene mišljena s partnerom. U seksu znatiželjni i jako maštoviti.

Riba ­ trudi se usrećiti partnera, jako senzualan znak. Znaju biti i jako kreativne. Slično kao i kod rakova seks im je emocija.

Zanima li vas više ova tema? Želite znati kako će se vaš znak slagati s partnerovim nazovite naše astorologe. Saznajte sve prednosti i mane vezane za vašu vezu. Poboljšajte partnerov i svoj seksualni život na čemu će vam druga strana biti jako zahvalna.