Grižnja savjest kod muškaraca

 Grižnja savjest kod muškaraca

Frajeri znaju puno puta prigovarati, baš kao i žene. Iako većinu puta se samo zezaju, ponekad su i ozbiljni, ali tada je njihova kritika dobronamjerna. Međutim, puno puta ju žene pogrešno shvate i uvrijede se, a njima je kasnije žao što su to uopće rekli. Oni ne govore previše o svojim emocijama ni osjećajima i onda je teško shvatiti što zapravo žele reći.

Mnogi bi muškarci voljeli biti savršeni dečki i svojim curama pružiti puno više pažnje, ali uza sve obaveze koje imaju vrlo često to zaborave. Dakle djevojke, nemojte misliti kako vas ne vole. Sjetite se samo što oni po cijele dane rade i nemojte ih odmah kritizirati ako ne napravi ono što je rekao i namjeravao. On to stvarno želi, ali jednostavno ne uspije. Ne mora vas svaki dan iznenaditi. Ako se i jednom tjedno sjeti i uspije nešto isplanirati biti će sasvim dovoljno.

Isto tako, ukoliko vam nešto prigovore, primjerice vezano uz nezdravu hranu i premalo kretanja tada vam ne žele reći kako ste debeli i da trebate smršaviti već vam žele poručiti kako se ne brinete dovoljno o svom zdravlju. Oni ne žele da se razbolite stoga ih poslušajte i oprostite ako to kaže na krivi način, ali sasvim je jasno da drugačije ni ne zna.

Muškarci su poznati po tome kako ne pamte datume. Rođendani, godišnjice i slično. Naravno da vas žele iznenaditi, ali ako zaboravi nemojte ga odmah napadati. Nisu namjerno zaboravili već ne razmišljaju koji je dan. Da ih sada pitate kada je Valentinovo, Dan žena, vaš rođendan sigurno će odmah znati te datume, ali kada taj dan dođe potpuno će zaboraviti jer rijetko kada znaju koji je datum koji dan. Većinu dana ni ne znaju gdje se nalaze.

Prebacimo se sada na one dečke koji samo žele zabavu. Da, njih nitko ne voli jer su bezosjećajni, ali vjerovali ili ne i njih zapeče savjest koji put. Znaju kako se sigurno neće javiti nakon odlične noći i u početku se grizu. Nemojte misliti kako nemaju osjećaja. Imaju sigurno i vjerujem kako bi i oni plakali da ih cura dobro iskoristi.