Gospodin pravi

 Gospodin pravi

Svaka žena ima viziju kakav bi gospodin pravi, odnosno gospodin savršeni trebao biti. Očekivanja ovise o pojedincima. Gospodin pravi je plod mašte svake žene. On sigurno postoji, samo kako ga pronaći? Odlike koje bi trebao imati dotični gospodin ovise i o ženi samoj. Neke žene zanimaju tipični tatini sinovi, atletsko tijelo, situirani, sigurna budućnost dok druge više preferiraju samozatajne znanstvenike na pragu nekog dostignuća.

Prvo mjesto na popisu osobina koje bi trebao imati gospodin pravi zauzima vjernost. Vjernost kod muškaraca je teško predvidjeti jer ih je više od pola priznalo da je varalo. Cijeni se i poštenje kod muškaraca. Time pokazuju da drže do svoje riječi i djela i ulijevaju sigurnost kod partnerice da će biti tu za nju u svim životnim situacijama. Svaki pravi muškarac treba biti pristojan, obazriv i pažljiv prema ženskim potrebama. Drugim riječima žene cijene gentlemena i gesta poput pridržavanja vrata jako je poželjna i u današnjici. Iskrenost kažu da je skup poklon koji se ne očekuje od jeftinih ljudi. Ako je gospodin pravi nema, onda se ne isplati na njega gubiti vrijeme. Zrelost znači da je u stanju brinuti se o sebi, zna kada treba stati na loptu. Pristupa li problemima smireno i odraslo te vjeruje u sebe, teško da će se promijeniti i neugodno vas iznenaditi.

Pozitivan stav je jedna od karakteristika gospodina pravog. Pokazatelj je da je čovjek zadovoljan svojim životom i trudit će se da to i nastavi.

Ako ste prepoznale svojeg muškarca u ovim karakteristikama onda ste prava sretnica. Ako ne, možemo vam pomoći i uz datum vašeg rođenja izračunati tko bi mogao biti baš vaš gospodin pravi. Danas je gospodin pravi gospodin prosječni. On je najčešće tip iz susjedstva, u ranim 30-ima, pouzdan, obiteljski tip, zaposlen, romantik, duhovit i nije mnogo viši od žene.

Imati popis kriterija koje bi gospodin pravi trebao imati je uredu, no ako su previsoki kriteriji riskirate šansu da ne prepoznate svoju srodnu dušu. Takav stav vas može kočiti u potrazi za ljubavi. Tamo negdje postoji netko tko u sebi čuva ključ od vašeg srca, strpljenje je najčešće ključ koji otvara sva vrata.